NOŻYCZKI, NOŻE, OSTRZAŁKI, SKALPELE I UCHWYTY, SZUFELKI MIAROWE, NOŻE RZEŹNICZE NOŻYCZKI, NOŻE, OSTRZAŁKI http://www.pepsyna.pl/ 2005-01-01 monthly 0.8
Nożyczki odgięte ostre/tępe
różne długości
Nożyczki proste ostre/tępe
różne długości
 
 
Kontakt
STRONA GŁÓWNA
Pęsety anatomiczne, chirurgiczne JAŁOWE i inne..
Noże rzeźnicze








Nóż rzeźniczy nr 6


Rękojeść wykonana z tworzywa antypoślizgowego; długość ostrza 250 mm. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Państwowego Zakładu Higieny.


 






Nóż rzeźniczy nr 44


Rękojeść wykonana z antypoślizgowego tworzywa; długość ostrza: 250 mm; kolor: czarny. Profesjonalne noże rzeźnicze dla przetwórstwa mięsnego ,drobiowego i rybnego. Ostrze o optymalnej twardości 55-57 HRc. Wszystkie rodzaje noży posiadają atest Pa
ństwowego Zakładu Higieny.

ORAZ WIELE INNYCH MODELI

Nóż rzeźniczy nr 6
Nóż rzeźniczy nr 44
Ostrzałka do noży Diamond Hone 320
Przeznaczone do profesjonalnego ostrzenia wszystkich rodzajów noży.
Przystosowany do ostrzenia noży zarówno z ostrzem płaskim jak również falistym.
Dwie fazy procesu z precyzyjnym prowadzeniem ostrza.
Optymalny kąt ostrza pozwalający na jego optymalne wykorzystanie na całej długości.

Ostrzałka do noży Diamond Hone 320
Ostrzałka do noży Diamond Hone 2000
Ostrzałka do noży Diamond Hone 2000
Parametry ostrzenia pozwalają zapewnić spełnienie wszystkich wymagań w kuchni przemysłowej; Pokryte diamentem tarcze ostrzące zapewniają błyskawiczny efekt naostrzenia noża, ostre ostrze już po kilku sekundach; Bardzo prosta obsługa; Zdejmowany moduł ostrzący, przystosowany do mycia w zmywarce lub zlewie;

Ostrzałka manualna do noży Chef's Choice 470

Przystosowany do ostrzenia noży  z ostrzem płaskim; dwie fazy procesu z precyzyjnym prowadzeniem ostrza; optymalny kąt ostrza pozwalający na jego optymalne wykorzystanie na całej długości; pokryty w 100% powłoką diamentową element ostrzący; precyzyjne walcowe prowadzenie ostrza zapewnia bardzo szybkie uzyskanie optymalnych i długotrwałych parametrów ostrza również przez osoby nie posiadające fachowego przeszkolenia;
Ostrzałka manualna do noży Chef's Choice 470
Ostrza chirurgiczne, sterylne - różne rozmiary.
Uchwyt do ostrzy chirurgicznych
SZUFELKA MIAROWA
SZUFELKI MIAROWE RÓŻNE POJEMNOŚCI





Noże Chifa
rozmiar 5

Nr kat. 401-280-PB

Nóż rzeźniczy z drewnianą rękojeścią. Wersja z błyszczącym ostrzem o długości całkowitej noża 280 mm. Wyjątkowo precyzyjne i trwałe ostrze o specjalnym profilu dostosowanym do indywidualnych funkcji noża rzeźniczego. Specjalistyczna, niemiecka stal nierdzewna zapewnia wysoką trwałość i odporność na korozję. Nóż posiada twarde ostrze.











Nr kat. 401-280-PMS

Nóż rzeźniczy z drewnianą rękojeścią. Wersja z matowym ostrzem o długości całkowitej noża 280 mm. Wyjątkowo precyzyjne i trwałe ostrze o specjalnym profilu dostosowanym do indywidualnych funkcji noża rzeźniczego. Specjalistyczna, niemiecka stal nierdzewna zapewnia wysoką trwałość i odporność na korozję













Nr kat. 301-280-PFB

Nóż rzeźniczy Aesculap Chifa, rękojeść FIBROX, ostrze twarde, błyszczące 146 mm













Stalki:

Nr kat. HL-P33-10

Stalka domowa 10 cali - z polipropylenową rękojeścią, kwadratową osłonką oraz okrągłym ostrzem.











Nr kat.: HL-EP203-10

Stalka Egginton, 10 cali, z 1,5" kwadratową osłonką, zawieszką oraz owalnym ostrzem












Nr kat.: HL-P253-10

Stalka Egginton, 10 cali, z chromowaną, mosiężną osłonką o diamentowym kształcie, zawieszką oraz okrągłym ostrzem (dwie płaszczyzny ścierające oraz dwie płaszczyzny wygładzające)











Nr kat.: HL-P203-9

Stalka Egginton, 9 cali, z 1,5" kwadratową osłonką, zawieszką oraz okrągłym ostrzem

Nóż CHIFA rozmiar 5
Nóż CHIFA 401-280-PMS
Nóż CHIFA 301-280-PFB
Stalki HL-P33-10
Stalki HL-EP203-10
Stalki HL-P253-10
Stalki HL-P203-9
SZUFELKI METALOWE Z PŁASKIM DNEM
szufelki stal nierdzewna, z płaskim dnem
NOŻYCZKI OSTRO/TĘPE ODGIĘTE, PROSTE OSTRO/TĘPE